Home / Verpakkingen
Innovatieve oplossingen voor industriële verpakkingen

Industriële verpakkingen vragen vaak om een zorgvuldige aanpak. Van grote volumes met eenvoudige dozen tot specialistisch verpakkingswerk die aan de hoogste eisen moeten voldoen. Het is van het grootste belang dat de producten goed worden beschermd.

Verpakken kan veel slimmer en efficiënter

Papermail Packaging heeft voor industriële verpakkingen bij diverse Europese partners eigen ontwikkelingslocaties. Hier worden nieuwe verpakkingen ontwikkeld en getest voor onze relaties. Verpakkingen van mooi papier en oersterk karton. Zo denken we slim en milieu- en kostenbewust mee aan de toekomst met onze relaties.

Mogen we meedenken om uw producten op een slimmere wijze te verpakken of om een efficiënte manier op de inkoop te besparen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij denken graag met u mee.

Locaties in Venlo en heel Europa

Vanuit Venlo in Limburg kent Papermail de productie pareltjes in de Europese markt. Dankzij onze jarenlange ervaring op het gebied van verpakken zijn we vanuit Limburg in contact gekomen met gespecialiseerde productiebedrijven in heel Europa. Verpakkingsspecialisten die dagelijks verpakkingen produceren voor diverse markten. Ieder met zijn eigen specialisme. Zo realiseren we mooie verpakkingsoplossingen voor onze klanten in Venlo, Limburg en de rest van Nederland tegen vlijmscherpe prijzen.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan hier contact met ons op.

pareltjes
Pareltjes

Dankzij onze grafische kennis én contacten met de productie pareltjes in de Europese markt kunnen wij u perfect helpen met uw verpakking tegen een vlijmscherpe prijs. Neem gerust contact met ons op als u een nieuwe verpakking wilt ontwikkelen of een prijsvergelijking wilt maken. Vul het contactformulier in of chat met ons.

Nieuwsbrief
Uw brievenbus heeft honger!

Geïnteresseerd in ontwikkelingen op het gebied van papier en drukwerk? Schrijf u in voor de Papermail nieuwsbrief en ontvang deze in uw brievenbus.

Opslagruimte
Bent u op zoek naar opslagruimte?

Wij hebben mogelijkheden voor u! Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.