Home / Specials
Wij maken specials
speciaal voor u

Papermail is de specialist in specials. Neem de prachtige foedralen met ringband voor Sif. Een geweldig visitekaartje voor het bedrijf. Een dergelijk product kan alleen tot stand komen met de juiste grafische kunde, materiaalkennis, handwerk en oog voor detail.

Advies en hulp bij specials

Papermail adviseert u graag bij speciale projecten. Out-of-the-box concepten met een hoge attentiewaarde en natuurlijk zoveel als mogelijk gemaakt van natuurlijke producten zoals papier en karton. Het spreekt voor zich dat we bij dergelijke projecten altijd de beste prijs afgeven.

Specials zijn puur maatwerk en gemaakt door professionals met passie en een scherp oog voor detail.

Heeft u advies nodig of bent u benieuwd naar alle mogelijkheden en prijzen? Neem direct contact met ons op via het contactformulier of chat met ons.

pareltjes
Pareltjes

Dankzij onze grafische kennis én contacten met de productie pareltjes in de Europese markt kunnen wij u perfect helpen met uw verpakking tegen een vlijmscherpe prijs. Neem gerust contact met ons op als u een nieuwe verpakking wilt ontwikkelen of een prijsvergelijking wilt maken. Vul het contactformulier in of chat met ons.

Nieuwsbrief
Uw brievenbus heeft honger!

Geïnteresseerd in ontwikkelingen op het gebied van papier en drukwerk? Schrijf u in voor de Papermail nieuwsbrief en ontvang deze in uw brievenbus.

Incrateble
Verpakt u profielen of producten met lange lengtes?

Als u lange profielen of producten produceert en moet vervoeren dan is dat vast niet altijd eenvoudig.