Incrateble
verpakkingen
Verpakt u profielen of producten met lange lengtes?

Als u lange profielen of producten produceert en moet vervoeren dan is dat vast niet altijd eenvoudig. Veel bedrijven met lange profielen of producten werken nog met houten kratten die veel ruimte in beslag nemen of duurdere kratten die prijzig zijn én veel ruimte in beslag nemen. Vandaar dat Papermail een nieuw verpakkingsconcept ontwikkeld heeft. De Incrateble verpakkingen.

Een nieuw verpakkingsconcept speciaal voor profielen en producten met lange lengtes.

Onze Incrateble is een nieuw, slim verpakkingsconcept van het sterkste karton dat u zich kunt bedenken. Met ons verpakkingsconcept kunt u profielen en producten tot wel 4 meter op een handige manier verpakken. Het grote voordeel is dat u in opslag en vervoer veel minder ruimte nodig heeft.

Verpak in 3 stappen op maat:
1.

Snij de Incrateble op de juiste lengte

2.

Plaats uw product en wikkel het karton eromheen

3.

Niet de verpakking dicht

Uw verpakking is klaar voor verzending!
Onze klanten zijn razend enthousiast

‘Geweldig’ is het eerste wat verpakkers en inkopers zeggen als ze onze verpakkingen voor lange lengtes zien. Stevig, makkelijk in gebruik en ruimte- en kostenbesparend. Echt ‘Incrateble’ dus. Hieronder leest u de 3 grootste voordelen.

  • Met het Incrateble verpakkingsconcept kunt u minimaal 25% besparen op uw kosten;
  • Het Incrateble verpakkingsconcept kan zorgen voor 80% ruimtebesparing;
  • Onze verpakkingen voor lange lengtes zijn 100% Sterk en schoon;

Daarnaast is karton zeer milieuvriendelijk omdat het hergebruikt kan worden.

Wilt u ook besparen in ruimte én kosten

De verpakkingen van Incrateble kunnen we u tegen hele interessante prijzen in verschillende formaten  aanbieden. Wij weten dat we in vergelijking met andere oplossingen een besparing tot wel 40% kunnen realiseren.

Benieuwd naar de mogelijkheden of wilt u onze Incrateble een keer testen? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. +31 77 374 6500 of vul het contactformulier in. Wij nemen binnen één werkdag contact met u op.

Neem contact met ons op!