Home / Verpakkingen
Specialist in verpakkingen

Papermail Packaging is een specialist op het gebied van verpakkingen voor diverse markten zoals: industrie, retail en food.
Dankzij onze passie voor verpakkingen produceren wij complexe-, functionele-, design- of standaard verpakkingen voor u. Centraal in het verpakkingsproject staat altijd de persoonlijke begeleiding en advies.
Heeft u een vraag over verpakkingen? Mail of bel ons gerust. Wij helpen u graag.

Persoonlijke begeleiding bij uw verpakkingen

Bij Papermail Packaging krijgt u altijd persoonlijk advies. U –of uw medewerkers- kunnen onmogelijk op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van alle verpakkingsmogelijkheden. Papermail Packaging uit Venlo in Limburg is wel op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op dit gebied en snapt waar u naar op zoek bent. Samen kunnen we mooie verpakkingen produceren en mogelijk besparingen realiseren.

Verpakkingen produceren tegen vlijmscherpe prijzen

Europa reikt verder dan de Nederlandse grens. Vanuit Venlo in Limburg kent Papermail de productie pareltjes in de Europese markt. Drukkerijen met vakmensen vol passie. Verpakkingsspecialisten die dag in dag uit verpakkingen produceren voor diverse markten. Ieder met zijn eigen specialisme.

Dankzij onze kennis en contacten met deze productie pareltjes kunnen wij u perfecte verpakkingen leveren tegen vlijmscherpe prijzen. Dit klinkt te mooi om waar te zijn en dat is het ook.

Bekijk via deze link diverse verpakkingsprojecten en testimonials van onze klanten in diverse markten. Bekijk hier onze speciale pagina’s voor industrie en retail en food

Papermail verpakkingen beschikt over diverse certificeringen voor voedings- en levensmiddelen

Verpakt u voedings- of levensmiddelen? Papermail Packaging  voldoet aan de hoogste normen voor versheid, bescherming en voedselhygiëne.

Als leverancier van verpakkingen werken we volgens de internationale normen en richtlijnen op het gebied van:

– versheid;

– bescherming;

– voedselhygiëne.

Ons assortiment verpakkingen voor levensmiddelen garandeert dat uw goederen vers blijven en beschermd worden, terwijl ze aan alle relevante wettelijke vereisten voor voedselhygiëne voldoen.

Bekijk hier enkele verpakkingsprojecten die Papermail Packaging gerealiseerd heeft.

pareltjes
Pareltjes

Dankzij onze grafische kennis én contacten met de productie pareltjes in de Europese markt kunnen wij u perfect helpen met uw verpakking tegen een vlijmscherpe prijs. Neem gerust contact met ons op als u een nieuwe verpakking wilt ontwikkelen of een prijsvergelijking wilt maken. Vul het contactformulier in of chat met ons.

Nieuwsbrief
Uw brievenbus heeft honger!

Geïnteresseerd in ontwikkelingen op het gebied van papier en drukwerk? Schrijf u in voor de Papermail nieuwsbrief en ontvang deze in uw brievenbus.

Opslagruimte
Bent u op zoek naar opslagruimte?

Wij hebben mogelijkheden voor u! Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.