Home / Verpakkingen
Verpakkingen voor
Food & Retail

De branches Food en Retail vragen om innovatieve en visueel aansprekende verpakkingen. Papermail Packaging heeft ruime ervaring in het ontwikkelen van innovatieve verpakkingsmogelijkheden. Voor diverse klanten mochten wij vernieuwende verpakkingen produceren. Verpakkingen die visueel en functioneel aansluiten bij de beleving en eisen van hun klanten.
Papermail Packaging is op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op dit gebied en adviseert u graag. Zo kunnen we verpakkingen produceren die uw product als vanzelf verkoopt én besparingen realiseren.

Verpakkingen tegen scherpe prijzen

Papermail kent de productie pareltjes in de Europese markt. Verpakkingsproducenten met vakmensen vol passie. Verpakkingsspecialisten die dag in dag uit verpakkingen produceren voor diverse markten.

Dankzij onze kennis en contacten met deze productie pareltjes kunnen wij u  verpakkingen leveren tegen vlijmscherpe prijzen.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem hier contact op.

Papermail verpakkingen beschikt over diverse certificeringen

Papermail Packaging uit Venlo in Limburg verpakt met de hoogste normen voor versheid, bescherming en voedselhygiëne.

Als leverancier van verpakkingen werken we volgens de internationale normen en richtlijnen op het gebied van:

– versheid;

– bescherming;

– voedselhygiëne.

Bekijk hier enkele verpakkingsprojecten die Papermail Packaging gerealiseerd heeft.

Ontwikkellocatie in Venlo voor verpakkingen

Verpakkingen vragen vaak om een zorgvuldige aanpak. Vandaar dat wij in Venlo een eigen ontwikkellocatie gecreëerd hebben. Hier ontwikkelen we verpakkingen voor diverse toepassingen en testen we deze. Zo ondersteunen en adviseren we klanten bij het ontwikkelen van verpakkingen voor diverse toepassingen. 

Papermail Packaging heeft veel kennis op het gebied van verpakkingen. Dankzij deze kennis helpen we onze klanten om te innoveren en om te besparen.

Verpakkingen worden ontwikkeld volgens de Europese Richtlijn Verpakking en Verpakkingsafval (essentiële eisen), naar de wensen van de klant én met de optimale verhouding tussen kosten en baten.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem hier contact op.

pareltjes
Pareltjes

Dankzij onze grafische kennis én contacten met de productie pareltjes in de Europese markt kunnen wij u perfect helpen met uw verpakking tegen een vlijmscherpe prijs. Neem gerust contact met ons op als u een nieuwe verpakking wilt ontwikkelen of een prijsvergelijking wilt maken. Vul het contactformulier in of chat met ons.

Nieuwsbrief
Uw brievenbus heeft honger!

Geïnteresseerd in ontwikkelingen op het gebied van papier en drukwerk? Schrijf u in voor de Papermail nieuwsbrief en ontvang deze in uw brievenbus.

Opslagruimte
Bent u op zoek naar opslagruimte?

Wij hebben mogelijkheden voor u! Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.