Home
Passie voor
perfect drukwerk

Mooi drukwerk, verrassende specials en bijzondere verpakkingen produceren tegen vlijmscherpe prijzen. Dat is de kracht van Papermail. Onze tevreden klanten vertellen u er graag meer over.

Rob Peters – Eigenaar Funqtio en OCA Venlo

Papermail levert zowel voor Funqtio en OCA het drukwerk voor ons in Steyl, Venlo en Blerick. We zijn erg tevreden over de geleverde kwaliteit en flexibiliteit. Papermail denkt altijd met ons mee!

Huub Pelzer – ITW CP Distribution Center Holland bv

Sinds enkele jaren doe ik zaken met Roy. Zijn passie voor het vak zie je terug in de prettige manier hoe hij met klanten omgaat en in de kwaliteit van de producten. In alles zie je zijn kennis en kunde terug en dat tegen een zeer scherp tarief.

Margó Lussenburg – SFA

Papermail heeft onze verwachtingen al meerdere malen overtroffen als het gaat om hoge kwaliteit drukwerk tegen een scherpe prijs. Vanaf het advies tot en met de aflevering blijkt de passie voor drukwerk. Zelfs aan de kleinste details die nét dat beetje extra geven is gedacht. Een goed advies over de juiste papiersoort, een speciale stansvorm, een stijlvolle afwerking, of net iets meer sprankeling in de cover? Daarvoor ben je bij Papermail aan het juiste adres. De bevlogenheid en betrokkenheid duurt overigens tot aan het laatste moment, want zelfs tot en met de aflevering is Papermail nauw betrokken.

Wilma Janssen – Vividus praktijk chiropractie

Vividus is al meerdere jaren klant bij Papermail.
Wij zijn zeer tevreden over de snelle afwerking , maar vooral ook over de
prijs-/kwaliteitverhouding. Het geleverde drukwerk ziet er mooi en verzorgd uit.
Wij kunnen Papermail dan ook bij iedereen aanbevelen.

Roel Sloesen – Mifa Aluminium

Wij werken al enkele jaren met Papermail. Niet alleen voor drukwerk en brochures maar ook voor verpakkingen. Papermail bedenkt oplossingen om onze hoogwaardige precisie profielen -die we exporteren door heel Europa- verantwoord en stevig te verpakken. Wij zijn zeer positief over de samenwerking.

Ronald H.M. van Vliet – Head of Purchasing & Logistics

Ionbond Netherlands BV is wereldwijd toon aangevend op het gebied van PVD, CVD en PACVD coating technologie. Met 39 coating centra in Europa, Azië en Noord-Amerika biedt Ionbond een breed portfolio aan van standaard en op maat gesneden dunne film keramische coatings.

Onze klanten hebben steeds meer specifieke wensen over verpakkingen. Daarom werkt Ionbond graag met Papermail.

Elk project wordt met een frisse blik vanuit het perspectief van de klant benaderd. Altijd professioneel en betrokken. Dit resulteert in verpakkingsvormen met een zeer professionele uitstraling.

Wat wij vooral waarderen is dat Papermail flexibel is in het zoeken van een passende oplossing. Ook als iets niet helemaal volgens verwachting verloopt. Papermail is mede daardoor een prettige en professionele business partner met veel kennis van zaken.

Wij hopen samen nog vele nieuwe projecten te mogen ontwikkelen in de komende jaren.

advies-icon
Advies en contact

Heeft u advies nodig of bent u benieuwd naar alle mogelijkheden
en prijzen? Neem direct contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak of chat met ons.

Nieuwsbrief
Uw brievenbus heeft honger!

Geïnteresseerd in ontwikkelingen op het gebied van papier en drukwerk? Schrijf u in voor de Papermail nieuwsbrief en ontvang deze in uw brievenbus.

Opslagruimte
Bent u op zoek naar opslagruimte?

Wij hebben mogelijkheden voor u! Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.