Home / Winactie
Krijg een gratis ontwerp voor uw verpakking!

Papermail is specialist in drukwerk van verpakkingen in de industrie, food & retail. Wij weten precies wat er speelt, welke nieuwe materialen er op de markt zijn en hoe u nog slimmer en beter kunt verpakken. Speciaal voor deze actie maakt Papermail helemaal gratis een ontwerp voor uw verpakking! Laat uw gegevens achter met behulp van onderstaand formulier en we gaan voor u aan de slag.

Vul uw gegevens in

  Over Papermail

  Bij Papermail weten we alles van verpakkingen. We delen onze passie graag met u en helpen u met innovatieve verpakkingsconcepten die uw besparingen of ruimte kunnen opleveren. Papermail gaat altijd op zoek naar de perfecte oplossing voor uw producten.

  Scherp geprijsd

  Het ontwerp krijgt u dit keer helemaal gratis van ons! Uiteraard alleen wanneer we ook de productie mogen verzorgen. En aan de kosten zal het dan zeker niet liggen. Papermail heeft een mooi netwerk aan gespecialiseerde drukkerijen in de Europese markt. Daardoor kunnen we er een mooie prijs tegenover zetten.

  Certificeringen

  Als u voedings- of levensmiddelen verpakt dan is het natuurlijk essentieel dat het aan de hoogste normen voor versheid, hygiëne en bescherming voldoet. Papermail werkt volgens de internationale normen voor uw producten!

  Voorwaarden actie

  • U heeft alleen recht op een gratis ontwerp als u ook daadwerkelijk de opdracht voor de productie bij Papermail neerlegt.
  • Het ontwerp is voor één verpakking en is inclusief voorstel design en één correctieronde.
  • De actie loopt t/m december 2019 (de opdracht voor productie dient uiterlijk 31 december 2019 ondertekend te zijn).
  • Twijfelt u over deelname? U zit nergens aan vast en kunt ons ook gewoon bellen voor een vrijblijvende afspraak.

  Papermail Products

  Frans Erensstraat 2
  5921 VG Venlo

   

  +31 6 2959 1195
  +31 77 8515 818
  [email protected]
  www.papermail.nl

   

  KVK 6133 6599
  IBAN NL41ABNA0446838276
  BTW NL118968828B03